Trainingen jeugd

De trainingen voor de jeugd vinden plaats op woensdagavond van 18u45 tot 19u45 en op vrijdagavond van 18u00 tot 19u00.

Woensdag beschikken we over de sporthal. Omdat de plaats in de zaal beperkt is, wordt er van oktober tot en met maart afwisselend binnen en buiten getraind. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van wie binnen en wie buiten traint. Deze lijst kun je ook vinden in de inkomhal van de sporthal of in het kilometrikske. Als je binnen traint, neem dan propere sportschoenen mee! Atleten met vuile sportschoenen mogen de zaal niet binnen. Dus schoenen in een zakje meebrengen!.

De wedstrijdatleten vanaf pupil kunnen op zaterdagvoormiddag van 10u00 tot 12u00. Het eerste uur wordt er vooral getraind op hordenlopen. Het tweede uur ligt de nadruk op werpen.

Tijdens de zomermaanden worden er op dinsdag- en donderdagvoormiddag van 10u00 tot 12u00 ook techniektrainingen gegeven. Omdat onze trainers ook niet altijd kunnen (reis, andere verplichtingen, ...), gaan deze ook niet altijd door. De data worden tijdig meegedeeld in het kilometrikske. Op vrijdag worden er tijdens de zomermaanden geen trainingen gegeven.

Soms valt er een training weg door een feestdag of afwezigheid van de trainer. Deze data worden tijdig meegedeeld in het kilometrikske.

Trainingen op woensdag

Datum Kangoeroes 3e kleuterklas Kangoeroes 1e leerjaar Benjamins jongens Benjamins meisjes Pupillen jongens Pupillen meisjes Miniemen