Lid worden

Als lid van AC Herenthout ben je ineens ook lid van onze moederclub AC Herentals.

De tarieven voor het nieuwe seizoen (2018-2019 ) zijn als volgt vastgelegd:
Gewoon lid (vanaf 2011 en ouder) met wedstrijdvergunning100 EUR
Recreant/jogger (vanaf cadet 2003) geen wedstrijdvergunning75 EUR
Kangoeroes (geboren 2012 - 2013)40 EUR
Maximum per gezin (vanaf 4 leden)330 EUR

Een overstap van recreant naar wedstrijdatleet tijdens het seizoen kost 50 EUR extra, maak dus de juiste keuze aan het begin van het seizoen.

Naast het lidgeld kan je opteren voor een papieren Fit-o-bode. Omdat de kosten voor een papieren Fit-o-bode hoog oplopen en de meeste leden dit nu via mail ontvangen, vragen we een supplement van 10,00 EUR als je een papieren Fit-o-bode wenst.

De infofiche kun je hier downloaden.

Het lidgeld dient betaald te worden via overschrijving:
IBAN: BE09 4132 2128 6157
BIC:  KRED BE BB
     A.C. Herentals vzw.
     Vennen 20
     2200 Herentals

Gezinnen betalen met een gezamenlijk formulier.
Nieuwe vierleden-gezinnen (mensen die reeds lid waren) vragen aan een afdelingsafgevaardigde een blanco overschrijvingsformulier en vermelden bij mededeling duidelijk de stamnummers van de afzonderlijke leden + de namen van de nieuwe leden.

Aansluitingskaart

Ook een nieuwe aansluitingskaart zal vanaf september beschikbaar zijn. De verantwoordelijken voor de ledenadministratie hebben ervoor gezorgd dat de fiche van de personen die reeds lid waren voorzien is van een voorgedrukte klever waarop al uw persoonlijke gegevens staan vermeld. Gelieve deze grondig te controleren, verbeteringen en onvolledigheden aan te vullen en te handtekenen (voor -18-jarigen door een van je ouders of voogd). Daarnaast is er een luik b die een medisch gedeelte, privacy verklaring en papieren fit-o-bode behandelt. Beide delen moeten ondertekend worden.

Zodra wij in het bezit zijn van zowel je aansluitingskaart als je lidgeld, wordt je vergunning voor het seizoen '16-'17 aangevraagd bij de VAL. De Vlaamse Atletiekliga bezorgt ons enige tijd later je borstnummer zodat je weer een jaar verzekerd bent en kan aantreden in de officiële wedstrijden.